Literatura

wiersz zmaltretowany (wiersz)

Krystian T.

nadal kopię w zasobach laptopa.

nie patrz w dół, bo cię pogrzebie
smutny pan, który nie jest w stanie się cofnąć.
poczuł diament – będzie drążył i drążył.

szukasz kobiety twojego życia?
może chociaż z twojego miasta?


nie, nie pytaj, to
już ogadany temat.
wiodę tutaj pieski żywot i nie zamierzam niczego
zmieniać, tym bardziej wystroju i koloru słońca, szczególnie
o poranku nie da się wyłączyć. to bezlitosna maszyna
tnie wszystko, co wpadnie jej w ręce.

uciekam od tego jak od powietrza, wody i ognia.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ce.
Ce. 14 lutego 2011, 23:43
nie :(
olivia 15 lutego 2011, 09:34
nie.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 15 lutego 2011, 15:25
po prostu gadanina, pewnie gdyby jeszcze jakiś wątek wpadłby ci wtedy do głowy, to też byś go wrzucił.
przysłano: 7 lutego 2011 (historia)

Inne teksty autora

***
Krystian T.
***
Krystian T.
pośmiertny
Krystian T.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca