ćwiczenia z pamięci

Wiktor Smol

gdyby życie chciało być
takie proste
jak w reklamie z Marią Peszek
lecz niestety
nie jest
muszę w głowie mieć
te wszystkie hasła piny i loginy
i pieprzoty też
przez co nie mam czasu
na tworzenie

Oceń ten tekst
Wiktor Smol
Wiktor Smol
Wiersz · 21 lutego 2011
anonim
  • Rita
    Jak się skupisz na jednym (pinie, loginie...), to problem sam zejdzie z głowy. A pieprzota ( bo co za dużo to nie zdrowo),pomoże w tworzeniu.

    · Zgłoś · 13 lat temu