Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
bardzo-smutna-panna
za progiem zniknę
za progiem zniknę
bardzo-smutna-panna
wyrzuć
fotel z miłością
zasiedziała się przy kawie
zdjęcia z odciskami uczucia
już zapomniane
słoną poduszkę
łzy wyparowały
cegłę zaufania
nie zbudujemy domu
wyrzuć mnie z serca
za próg duszy
Lubię
bardzo-smutna-panna
Wiersz · 9 lutego 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści