Życie jest dla każdego

Oryginalny19

nadeszła chwila prawdy
wszystko co uszczęśliwiało przewiał wiatr
sny stały się męką psychiczną

 

młodość nie zawsze pozwala wyszaleć
czasami lepiej pobyć w samotności
przemilczeć

 

cierpiący okazuje świadectwo wytrwałości

Oryginalny19
Oryginalny19
Wiersz · 26 lutego 2011
anonim