***

bardzo-smutna-panna

depresja
topiona w otchłaniach
kawy
tysiącach bogów w
kapsułkach
napojach z procentem
zapomnienia

umiera w twoich ramionach
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 13 głosów
bardzo-smutna-panna
bardzo-smutna-panna
Wiersz · 9 lutego 2001
anonim