* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

sorry
czuję się osaczona
twoją miłością –
nie mogę
oddychać

 

ja
też nie mogę
żyć –
bez tego oddechu
jestem tylko piaskiem
z którego
nikt nie powoła
Adama 

 

2006

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 marca 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    hm... jak dla mnie to na razie pomysł na wiersz, póki co bardzo skąpo jest ten pomysł przybrany.

    i jeszcze druga uwaga: myślę, że przy tym tekście tytuł byłby pomocny

    · Zgłoś · 13 lat