Żal?

Nieznany

Nocą
Kiedy słyszę
tylko serca
słaby puls
widzę demony
przeszłości
szkaradne, zasuszone
biegiem lat
zabalsamowane
solą łez
tańczą wokół mnie
trzepiąc długimi skrzydłami
sumienia.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 15 stycznia 2000
anonim