spotkałem Bluźnierstwo
powołując do życia
armię zapomnianych plag
pod wodzą złamanych pieczęci -
zawoalowany pomnik
praw zbawienia
w Nienapisanej Księdze
odnalazłem słowa proroków –
sakrament znaków zapytania
teraz
szarpany wstrząsami milczenia
poszerzam Miejsce Czaszki
szarpany wstrząsami milczenia
poszerzam Miejsce Czaszki"