błękitny szwoleżer

\WeeD\

tym mianem określa
się

głuchy odgłos co kilka sekund jak w filmach pozorowanych na stare
to już było
a to już jest
żyjące

używa skomplikowanych metafor i zwykłych imperatywów-przenośni
niezapięty jak zawsze na dole
jego związki z kobietami ograniczają się do miłości

wierz mi rozmawiam z nim
jemu ciągle się udaje

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 19 głosów
\WeeD\
\WeeD\
Wiersz · 7 lutego 2001
anonim