tym mianem określa
się
głuchy odgłos co kilka sekund jak w filmach pozorowanych na stare
to już było
a to już jest
żyjące
używa skomplikowanych metafor i zwykłych imperatywów-przenośni
niezapięty jak zawsze na dole
jego związki z kobietami ograniczają się do miłości
wierz mi rozmawiam z nim
jemu ciągle się udaje