wiesz co, olać ten nawias, to i tak mocno brzmi w konfrontacji z tytułem. krótki, a jednak bardzo treściwy tekst i między słowami zwraca uwagę na bardzo ważny problem.
Za Justyną myślę, że nawias nie spełnia swej funkcji poetyckiej. "za nim się obejrzę" jest nawet bardziej sugestywne, ponieważ wynika z melodii języka.