znowu będziesz wyprowadzał się
z życia, do innego. już słońce zasłonięte chmurą
nie ogląda się za tobą. wpadło ci w oko
szczęście z czwartego bloku?
widzisz. o kilka tych słów wstecz śmiem twierdzić, że
zawracasz mi głowę.
znowu będziesz wyprowadzał się
z życia, do innego. już słońce zasłonięte chmurą
nie ogląda się za tobą. wpadło ci w oko
szczęście z czwartego bloku?
widzisz. o kilka tych słów wstecz śmiem twierdzić, że
zawracasz mi głowę.
Podoba mi się.
Pewnie ktoś ci powie, że powinnaś dać gwiazdki zamiast iksów, ale jest taki polski poeta Macierzyński i on w czterech swoich książkach zastosował krzyżyki i nikt go za to nie ukrzyżował. :)
A Macierzyński to jeden z moich ulubionych poetów. ;-)
nic specjalnie mądrego do powiedzenia nie mam (jak na głupiutkiego misia przystało...) ;)
więc sobie zamruczę raz jeszcze, bo mi się powyższy podoba niezmiernie
mmmmmmmmmm.....