*** (stos)

Paweł Kaczorowski

* * *

stos
joanna giordano bruno żydzi
i karuzela

 

kromka oderwana od ust
wyrównuje świadomość
z ziemią

 

przestaje się kręcić

 

1997
 

Oceń ten tekst
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 25 marca 2011
anonim