Pajac

Paweł Kaczorowski

Jest we mnie lewa strona
która mówi idź

 

jest prawa która się sprzeciwia
środek nie zna różnicy prze

 

stoję na skrzyżowaniu
i kiwam się jak pajac

 

2003
 

Oceń ten tekst
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 26 marca 2011
anonim