* * * (wracam)

Paweł Kaczorowski


 

wracam zawracasz odwracam przewracasz
po mojej stronie miasta cisza po twojej

 

znów czyha na mnie jego ciężka łapa
westchnienie z głębi podwórka

 

dlatego będziemy chodzić dookoła
będziemy mylić wszystkie tropy

 

2008'

 

pik/teo
 

Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 26 marca 2011
anonim