Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Paweł Kaczorowski
Sen
Sen
Paweł Kaczorowski
kiedy śnię
cholernie mnie boli
milczenie
w kącie stoi mój cień
szybą oddzielony
on także
1997'
Lubię
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 26 marca 2011
×
Zgłoś obraźliwe treści