mity dolnośląskie

Paweł Kaczorowski

                                                 dla E.

 

jest mit mężczyzny
niedopałek papierosa

 

jest mit kobiety
niedopałek mężczyzny

 

 

2004'
 

Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 26 marca 2011
anonim