Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Paweł Kaczorowski
mity dolnośląskie
mity dolnośląskie
Paweł Kaczorowski
dla E.
jest mit mężczyzny
niedopałek papierosa
jest mit kobiety
niedopałek mężczyzny
2004'
Lubię
Paweł Kaczorowski
Wiersz · 26 marca 2011
×
Zgłoś obraźliwe treści