*** mam słońce / na swoim sercu / od Ciebie

Wiesław Janusz Mikulski

WIESŁAW JANUSZ MIKULSKI

               (ur.1959)

 


                              z cyklu „Rozsiewanie światła”

 

 


*
* *

mam słońce
na swoim sercu
od Ciebie

 

mam szczęście
na swojej twarzy
od Ciebie

 

mam życie
pośród zła i śmierci
od Ciebie …

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Wiesław Janusz Mikulski
Wiesław Janusz Mikulski
Wiersz · 27 marca 2011
anonim