Ziemia,jest niczym wielki i luksusowy
ośrodek wypoczynkowy który oferuje
wiele atrakcji.
Człowiek natomiast jest jego gościem,
który nie zawsze po opuszczeniu pokoju
zostawia w nim ład i pożądek.
Tymczasem prezydenci,kanclerze i inni urzędnicy
niczym lokaje, niezbyt często po tych gościach sprzątają.