* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

trydencki ołtarz
ból twardego klęcznika
dies irae trwa

          [haiq II]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 7 kwietnia 2011
anonim