Literatura

DROGA DO NIKĄD (wiersz)

kosiarka

Miłość to przekleństwo
nie warto czasu tracić na nią
przez co zapominamy
o ludziach,
którzy nas na prawdę kochają
i rzeczach,
które nas dotąd bawiły.
Zakochujemy się w kimś
zaniedbując rodzinę i przyjaciół,
a później
zostajemy sami
na lodzie
z problemami i przykrościami,
które spotkały nas
na drodze za miłością.
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 9 kwietnia 2011, 22:33
Dziewczyno, weź się za czytanie poezji, a potem za pisanie. Masz błąd już w samym tytule. Ja rozumiem problem z interpunkcją, ale w dobie edytorów, które podpowiadają jak pisać, kiedy mamy dostęp do słowników - to bez przesady. Sprawdzać i pytać.
Figa
Figa 9 kwietnia 2011, 23:25
skoro nie warto tracić czasu na miłość, to po co o niej pisać?
sin∞ger
sin∞ger 10 kwietnia 2011, 01:26
poezja nastoletnia
to przekleństwo
nie warto tracić czasu
na nią

czytamy ją
i zapominamy
a nasze mózgi
pokrywają się bulgoczącym szlamem

a gdy już zapomnimy
płaczemy
nad nastoletnią poezją
płaczemy

nad emopoezją
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 9 kwietnia 2011 (historia)

Inne teksty autora

NIC DO STRACENIA
kosiarka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca