Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
* * ...
* * *
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
cesarz przysłał dar
puchar ze złota cały
Józef ukrył krew
[haiq IV]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 kwietnia 2011
Justyna D. Barańska
Dla mnie zbyt nachalna myśl się tu znalazła. Wiadomo, jaki kielich, jaki Józef i jaka krew.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści