* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

Szymon Mag tańczy
Paweł patrzy zazdrośnie
hymn wskaże słowo

          [haiq V]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 kwietnia 2011
anonim