Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
* * ...
* * *
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Szymon Mag tańczy
Paweł patrzy zazdrośnie
hymn wskaże słowo
[haiq V]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 kwietnia 2011
Justyna D. Barańska
Nie rozumiem.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
Dziewczyny, musicie zdecydować.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
estel
Być może wykażę się ignorancją i niechęcią czytania haiq za pomocą google, ale również nie rozumiem.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści