ciekawe zestawienie mycia dłoni (zmywanie win) z kartą SZULERA - on też ma dłonie w ruchu. tylko co z tym wiatrem? nie potrafię go sobie wyobrazić srebrnego. psalm wiatru - no to jeszcze mogłabym pomyśleć o tym jak szumi, ale na srebrno? coś mi wers z wiatrem nie przystaje. ja wiem, że w tym prawdziwych haiku jest odwołanie do przyrody, ale wydaje mi się, ze wówczas ma ono poszerzać pole interpretacyjne.
ktoś ma jakąś koncepcję?