takie odwrócenie sytuacji, bo ten półmrok zawsze miał pomagać w skupieniu w modlitwie, podczas gdy sam stał się obiektem celebracji. no takie to ok, ale nie porywa moje myśli donikąd.
Raczej bym powiedziała, że msza jest warta półmroku, półmrok jest szerszy i bardziej pojemny i tych pieśni wiary zmieści więcej.
Ale to tylko rozważania, haiq niebezpiecznie poleciało w obojętność.
Ale to tylko rozważania, haiq niebezpiecznie poleciało w obojętność.