o sobie we własnej osobie

Krystian T.

pewnemu rodzeństwu


powiedziałbym, że umieram. życie przesuwa się
o jeden rok do przodu w dniu, który chciałoby się zapomnieć
i nijak nie mam pomysłu, jak odpreparować tę tkankę. (teraz
pewnie zarzucisz banałem, że trzeba wreszcie dorosnąć
i zostawić za sobą worki pełne kasztanów. sam wiesz, będzie trudno
odstąpić miejsca następnym.) to nie przeszkadza

zachwycać się obietnicą spełnienia marzeń. nareszcie
mogę się wyspać, bo ktoś przerywa koszmary
o marnej przeszłości i paru błędnych ruchach.

(zobaczysz, kiedyś na pewno stanę się
sobą.)

20-21.04.2011.

Krystian T.
Krystian T.
Wiersz · 23 kwietnia 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    a ja mam pudełko z kasztanami pod łóżkiem!

    · Zgłoś · 13 lat
  • Krystian T.
    bo to prawdopodobnie zdrowo. moja babcia zawsze trzymała w tapczanie zaszyty worek płócienny wypełniony nimi.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Figa
    po co ci Justyna pudełko z kasztanami pod łóżkiem? :O

    · Zgłoś · 13 lat
  • Figa
    mi się najbardziej podoba moment z tym snem, bo póki koszmary nie miną, to człowiek jakoś inaczej funkcjonuje i za dużo konfrontacji ze sobą samym jest.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    jak to po co? nigdy nie wiesz kto ci się w nocy wkradnie przez okno. amunicję trzeba mieć blisko :>

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Świąteczne zabawy słowem: http://www.wywrota.pl/forum/topic/19759#...
    Bawmy się!

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Krystianie, "się".

    Ukłony.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jacek
    Tobie, Justyna, to się mogą wkraść kibice Ruchu, więc uważaj ;]
    "będzie trudno
    odstąpić miejsca następnym" składnia
    kropki w nawiasach wyglądają źle
    Co Ty masz z tym "sobą" na kocu?:)

    Powiem tak: bez szaleństw. Warunkowo za.

    · Zgłoś · 13 lat