(haiq XIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

podmuchy wiatru
stara sztuka słuchania
imion najprostszych

           [haiq XIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 kwietnia 2011
anonim