Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq XIII)
(haiq XIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
podmuchy wiatru
stara sztuka słuchania
imion najprostszych
[haiq XIII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 kwietnia 2011
Justyna D. Barańska
Świąteczne zabawy słowem:
http://www.wywrota.pl/forum/topic/19759#...
Bawmy się!
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
no tak, bo życie powołuje się przez nadanie nazwy, a imię im starsze, im więcej tradycji w sobie ma, tym więcej niesie magii. do ładnych myśli prowadzi mnie ten tekst.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Bawmy się!