czyli to pewnie taki stary król lasu, ledwo co mu na łysiejącej głowie zostało, korona ciąży, poszedłby facet na emeryturę, ale bycie królem to nie taka łatwa sprawa, więc i z odejściem sprawa wygląda podobnie. a może tylko dostaje bólów od tych nagłych spojrzeń, chyba że spojrzenie wcale nie jest jego, hmm...