***
w odchodzeniu jest krzyk,
kiedy drgająca ciągle struna
wybrzmieć chce jeszcze
kolejny dźwięk
w odchodzeniu jest cisza,
gdy wszystko powiedziane
i wiadome,
a z ważnym pakty pozawierane
w odchodzeniu jest żal -
za wczoraj,
za teraz,
za kiedyś...
z czasem
i pamięć odchodzi
"w odchodzeniu jest krzyk
kiedy drgająca struna
chce jeszcze wybrzmieć kolejny dźwięk
w odchodzeniu jest cisza
gdy wszystko powiedziane i wiadome
a z ważnym pakty zawarto
w odchodzeniu jest żal
za wczoraj
za teraz
za kiedyś
z czasem i pamięć odchodzi"
Chyba powiedzą Ci o krzyku, ciszy, żalu itp. Chyba.
Ukłony.