(haiq XVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

święty Vedhrfölnir
złotem włosów splata
Odhinna i Gridhr 
         [haiq XVIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 kwietnia 2011
anonim
  • Jacek
    Bez umiejętności odniesienie się do wszystkich elementów... wyrokować nie będę.

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    Gridhr to kto był? już rozmawialiśmy kiedyś o mitologii, ale tej postaci nie potrafię namierzyć. pewnie łatwiej byłoby, gdybyś używał polskich odpowiedników.

    to dopiero pomieszanie wschodu i północy po polsku!

    · Zgłoś · 13 lat temu