święty Vedhrfölnir
złotem włosów splata
Odhinna i Gridhr
[haiq XVIII]
(haiq XVIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz
·
28 kwietnia 2011
to dopiero pomieszanie wschodu i północy po polsku!