(haiq XIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

stoki Czantorii
odwrócona amfora
pytania czemu

          [haiq XIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 kwietnia 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Czantorię to ja znam dobrze, ale tu mi się każdy wers wydaje z innej beczki. Nie widzę linii, która doprowadziłaby mnie do refleksji.

    · Zgłoś · 13 lat temu