Do krytyka

Michał Domagalski

Chciałbyś tylko dokładnego rymu,
Więc daję ci go, ty skurwysymu.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 7 głosów
Michał Domagalski
Michał Domagalski
Wiersz · 4 maja 2011
anonim