Pill

Nieznany

Pill to po angielsku pigułka
w polskim to drug lepszy niż ziółka
Pila to nazwa potoczna
ekstasa niezbyt mroczna
Kiedy zaczyna działać
nawet deszcz przestaje padać
Zjadłbym sobie pilek kilka
ale serce mózg i wątroba są słabe jak szpilka
Nawet jeśli nie przesadze
to i tak już nigdy nie będzie jak przedtem.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    herbal
    ktoś kto to pisał nie ma pojęcia o extazie

    · Zgłoś · 20 lat temu