a w czarnej dziurze wymiaru czasowego i przestrzennego chyba nie ma? więc jest czas na czynności nie przynoszące żadnego pożytku, związane bardziej z odpoczynkiem.
spostrzeżenie ok, ale czy to wystarczy do poczucia, że się właśnie zetknęło z poezją? mnie nie przekonuje.
spostrzeżenie ok, ale czy to wystarczy do poczucia, że się właśnie zetknęło z poezją? mnie nie przekonuje.