Popielate kroplę
morzem moim
Pod parasolem,
w domu,
po szkle,
Nie patrzę w dół
Maluję wyznacznik
ich strachu
***(Popielate kroplę)
Jesiony
Jesiony
Wiersz
·
5 maja 2011
Tekst, mimo że bardzo krótki, jest niezwykle nierówny. O ile od połowy da się wyciągnąć poezję, o tyle czytając od początku, już raczej nie. Strasznie chaotycznie wyszło to wszytko. Brakuje mi jakiegoś względnego przewodnika, który mógłby mnie poprowadzić przez te słowa. W tej formie jestem na "nie".