nie mam ochoty na zabawę słowem
na szukanie nowych znaczeń starych spraw
i słów dobieranie
roli do sytuacji męczy
nie jestem poetką
a tylko mięsem które czuje
że czasami musi zwymiotować rzeczywistość
najlepiej z dala od oczu
nosów i spokoju świata
niechaj mu pokój
mi tylko ubikacja
potrzebna
torsja
varzyvo
varzyvo
Wiersz
·
8 maja 2011
Zgoda, wybitność to nie jest, ale się czyta.
Bardzo dziękuję za spojrzenie łaskawe na tę mało przyjemną część ludzkiej egzystencji:)