(haiq XXIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

listopadowy
deszcz pisze na nagrobkach
haiku śmierci

            [haiq XXIX]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 maja 2011
anonim
  • ew
    no i znowu.. listopad, śmierć, nagrobek, napis - jednolitość. podpowiesz mi drugie dno, bo go nie czytam?

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    a np. lipcowy deszcz nie pada na nagrobki?

    · Zgłoś · 13 lat