firma durex wysyła mnie do piekła
plemniki wyschnięte
główkami przypięte pięknie
do formularza osiemset
milionów formularzy
biskup w fiolecie pieczęć
obraca obślinia chucha
wreszcie przybija ciach i
do piekła boś ty brzydki idź
mówi wdepnąłeś na wieki
od wieków knułeś nakładałeś
paznokciem cię posuwam
kurzu ideo blokado wszelka