Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
patelnia
NIEBO
NIEBO
patelnia
kiedy umrę
na schodach do nieba przywita mnie Bóg
siądziemy sobie przed bramą
i On z "wiśnią" w ręce
wyjaśni mi dlaczego nie moge iść dalej
będziemy się śmiać
Lubię
patelnia
Wiersz · 15 lutego 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści