(haiq XXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

radosna tęcza
przepowiada pogodę
oknom i kwiatom

              [haiq XXXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 17 maja 2011
anonim