Dla Mamy

pati

Dziękuje ci Mamo dziękuje za życie za pacierz wieczorny i uśmiech o świcie dziękuje że bronić mnie jesteś zawsze gotowa że skrzywdzić nie dasz i tak jak umiesz moję dziecięce troski rozumiesz za to że modlisz się za mnie w kościele za to że mi wybaczasz wiele Kocham Cię Mamo ty mój ANIELE...!

pati
pati
Wiersz · 19 maja 2011
anonim
  • Figa
    pojawia się pytanie, czy autorka na poważnie bierze ten tekst? wierszyk ładny, ale bardziej pasuje do przedstawienia szkolnego niż oceniania w jakiejkolwiek skali

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    Z okazji zbliżającego się Dnia Matki proponuję wierszyk pokazać rodzicielce, z pewnością się wzruszy. Mnie to nie wzrusza w zakładce Poezja.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Mamie pewnie będzie miło, ale tego typu teksty trzeba przekazywać adresatowi, skoro jest tak bardzo konkretny.

    · Zgłoś · 13 lat