no pewnie, bo pod postacią żaby udaje dobrego, bo tak się przyjęło, że jak się tego ropucha pocałuje i on się księcia zmieni, to dalej wszystko poleci jak w bajce, ale przecież tu się bajka kończy. i wcale nie ma pewności, że ten księciunio nie będzie kolejnym dupkiem. kszy! ropuchowie do stawu!