uśpić i się wymknąć? bo jeszcze bym sobie mogła pomyśleć, że jeśli mijający czas nas zmienia, to w następnej chwili to będzie już inny chłopiec i to tulenie rzeczywiście stałoby się zdradzaniem chłopca z chwili poprzedniej. ale tak sobie już tylko nadinterpretuję.