(haiq XXXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

kobieta w parku
odsłania swoje nogi
chwila bez sińców

               [haiq XXXV]

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 maja 2011
anonim
  • estel
    Może jeszcze w tej chwili nie ma sińców. A może to nie nogi je noszą.

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    hm.. dlaczego w parku bez sińców?

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • Dżastin
    To bardzo prawdziwe i dosłowne.

    Ale uważam, że kobiecie o której piszesz umniejsza zamknięcie w tak skondensowanej formie :)

    · Zgłoś · 13 lat temu