NAIF

Jakint

jabłko które mi wręczyłaś
ma podobne zmarszczki do moich
wgryzam się
docieram do oka i zawracam

 

następuje przerwa w dostawie prądu
na nasze uniesienia nikt nie zapoluje
we wgłębieniach
ślina ma mocniejszy odcień
połykam usta

 

nie kłamią
korygują rzeczywistość

Jakint
Jakint
Wiersz · 30 maja 2011
anonim
  • Tomasz Smogór
    Daj ogonek w ,,nastepuje''.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jakint
    Podziękował.

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    Podoba mi się połykanie ust, nieźle to wygląda, takie dosłowne zamknięcie się (siebie). Za jednym zamachem pozbawić się i mowy i innych przyjemności płynących z posiadania ust.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    może ja jestem zboczona, ale po prostu lubię teksty pdoszyte erotyzmem, może to być doprawdy bardzo subtelny erotyzm. tutaj wykorzystałeś już nieco ograne motywy, jak jabłko, te kuszenie, wyładowania prądu (podobno po takich akcjach zawsze jest wyż demograficzny ;)), ale ja nie wiem jak ty to robisz, że te motywy potrafią ładnie współgrać i nie denerwować. po prostu dobre pióro. i lubię cię czytać.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Rita
    Mocne i jednocześnie subtelne w przekazie.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jakint
    Wykrakalem. Przerwa w dostawie pradu w praktyce wyglada na klopoty z przeniesiem sieci pod wskazany adres. Bywa.

    Co do tekstu, to przyznam ze mialem pewne obiekcje. Ze wzgledu na wspomniane przez Justyne ograne motywy. Z drugiej strony, mialo byc delikatnie.

    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 13 lat