to ja
poniedziałek
nie całkiem trzeźwy
tak mi się wydaje
kaszląc porannie obrzygałem sobie kroczę
majowo-poniedziałkowo
zaPACH BZU
to ja
poniedziałek
nie całkiem trzeźwy
tak mi się wydaje
kaszląc porannie obrzygałem sobie kroczę
majowo-poniedziałkowo
zaPACH BZU
dziękuję za zainteresowanie
obojętnie obok wołającego o pomoc człowieka z obciętą nogą albo wyrzucić do śmieci kupon lotto wart 15 milionów
może w ogóle niewiele przeżywasz lub przeżyłaś i dlatego przechodzisz obok.W życiu łatwiej jest przejść obok niż posmakować prawdziwych doznań.
pozdrawiam
bolo